Yhtä juhlaa jo 30 vuoden verran

0400 615 636

Vojakkalan kokous- ja juhlatilat, Loppi

Upea miljöö muuntuu moneen menoon


Idylliset Vojakkalan kokous- ja juhlatilat Lopella sijaitsevat entisen koulun tiloissa. Upea juhlasali aputiloineen luovat upeat puitteet tapahtumallesi. Vojakkalan Juhlatalo sopii niin ikimuistoisten perhejuhlien kuin antoisien yritysjuhlienkin järjestämiseen. Juhlatilasta ei peritä erillistä vuokraa, mikäli juhlan palvelut tilataan pitopalvelu R. Holapan kautta. Sopivan matkan päässä

Juhlatalo sijaitsee Lopen kunnan Vojakkalan kylässä helppojen kulkuyhteyksien päässä. Juhlatalolle voi sopia myös ruokailun seuramatkan tai kiertoajelun lomaan, sillä talo on aivan kantatien 54 varrella, Riihimäen ja Forssan puolivälissä, ja siinä on tilava piha, jossa linja-autollakin on kätevä pysäköidä. Juhlatalon suurella pihalla on hyvin tilaa autoille.


Kysy tarjous ja tule tutustumaan juhlatiloihimme! Juhlatalon osoite on Vojakkalantie 35.Kokouspäivä Vojakkalassa

Tule viettämään sujuvaa kokouspäivää Vojakkalan Juhlatalossa! Kokouspakettimme sisältää runsaan aamupalan raikkaiden tuoreiden hedelmien kera, lounaan sekä iltapäiväkahvit esimerkiksi vastapaistetun pullan kanssa. Hintaan sisältyy henkilökunta sekä tilan ja laitteiden käyttö Vojakkalassa. Katso kokouspakettiemme antimet tarkemmin täältä. Juhlatalossa on pöytäpaikkoja 30–100 vieraalle

Juhlatalossa on runsaasti pöytäpaikkoja, joten se soveltuu mainiosti myös isompien tilaisuuksien näyttämöksi. Tilat muuntuvat mainiosti myös pienemmälle seurueelle tunnelmalliseksi. Lisäksi talossa on seurustelutila sekä lapsille oma leikkihuone leluineen, kirjoineen ja videoineen. Seurustelutilassa on tv-näyttö, johon voi liittää tietokoneen vaikkapa kuvien katselua varten. Salissa on dataprojektori ja äänentoistolaitteet soittimineen. Juhlatalon piha-alueelta löytyvät jalkapallokenttä sekä lentopallokenttä, jotka ovat asiakkaiden vapaassa käytössä.


Tarvitsetko myös pitopalveluamme?

Juhlatarjoilun voit järjestää itse tai käyttää pitopalveluamme, jolloin saat kauttamme herkulliset tarjottavat, kauniit kattaukset ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tutustu valmiiseen menuvaihtoehtoihimme ja anna ammattilaisten järjestää loput. Juhlamenut ovat myös räätälöitävissä tilaisuuden luonteen mukaan. Mikäli haluat vuokrata pelkän tilan, talon jakelukeittiössä on käytössäsi myös kylmäkaapit ja tiskikone. Astiastot ja aterimet, viini- ja kuohuviinilasit, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä maljakot voit vuokrata talolta.

Lue lisää astioiden vuokrauksesta
Katso juhlamenut

pitopalvelu

Ota meihin yhteyttä

sähköpostitse
tekstiviestitse